Profil​

KLEINSMEDEN Rønnede A/S blev startet af smedemester Henrik Rasmussen d. 1. april 1986 på Industrivej 8 i Rønnede og flyttede pr. 1. april 1990 til nuværende adresse på Industrivej 35.

I foråret 1998 blev ny tilbygning på samme adresse taget i brug, således at vi i dag råder over et produktionsareal på ca. 750 m2 og kontor-/ og mandskabsfaciliteter på ca. 150 m2.

KLEINSMEDEN Rønnede A/S består i dag udover indehaver, Henrik Rasmussen - der bl.a. varetager salg/indkøb/tilbudskalkulation - af 1 værkfører, 1 teknisk tegner, 10-15 smedesvende, 1-2 smedelærlinge og 1 administrativ medarbejder. Sidstnævnte forestår også den daglige drift af firmaets handelsagenturer.

Udover industri hal og værksted forefindes komplet maskinpark og værktøjer samt varevogne/lastvogne i nødvendigt omfang for udførelse af professionelle løsninger af alle former for smede- og montagearbejder samt stålkonstruktioner og serviceopgaver. Firmaets administration er naturligvis helt up to date og styres via tidssvarende IT-systemer

Vi påtager os alle former for bygningsstålopgaver og har eget kvalitetssikringssystem, der kan tilpasses den enkelte opgave.

Vore smedemedarbejdere har næsten alle aflagt nødvendige svejseprøver på Force Instituttet og derfor godkendte for opsvejsning af de fleste bygningsstålopgaver. Vi foretager selv prøvning af udførte svejsninger og dersom det ønskes, udføres ekstern prøvning af f.eks. Force Technology.

Vi har gennem 20 år opbygget et solidt og velfungerende netværk til stål- og underleverandører, som sikrer et pålideligt produktions- og leveringsforløb fra ordremodtagelse til slutlevering eller montering. Incl. de relaterede jobs - f.eks. maling og galvanisering - som vi ikke selv kan udføre på eget værksted.

For referencer vedrørende tidligere udførte opgaver henvises til Produkter i menuen.

Udover smedeproduktionen har vi også siden 1992 handelsagentur med eneforhandling for Danmark af endebunde og dæksler fra Afflerbach Bödenpresserei GmbH & Co. KG. Se mere under Agenturer i menuen.​

​Vi her hos KLEINSMEDEN er altid klar på en udfordring,

så hvis du har en besværlig opgave ringer du bare!

Kleinsmeden Rønnede A/S  - Industrivej 35, 4683 Rønnede - Tlf: 56 71 11 66 - Mail: kleinsmeden@kleinsmeden.dk